İZMİR / BERGAMA - Mualla Ersezgin Ortaokulu

Nis

Okulumuzda Etwinning projeleri yurutulmeye devam  ediyor.  "Emotion Metter" (Duyguların ölçülmesi )projesi kapsamında proje öğrencilerimizle toplantı gerçekleştirik. Bu projede İtalyan, Azeri ve Türk ortaklarımız bulunmaktadır.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuzda yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Sayın Müdürümüze ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulda çeşitli etkinliklerle haklarını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz öğretmenlerimizin günlerini kutladık.Okul Aile Birliğimiz bize unutamayacağımız etkinlikler ve ikramlar hazırlamışlar.Onlara tek tek çok teşekkür ediyoruz,ellerine sağlık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılını hem Cumhuriyet Meydanında hem de okulumuzda büyük bir coşku ve gururla kutladık.Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz günler öncesinden büyük bir gayret ve heyecanla hazırlandılar. Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun,NİCE YÜZÜNCÜ YILLARA.

Ekm

Okul Aile Birliğimiz Genel Kurul toplantısı yaparak yönetim kurulunu seçti.Seçim sonucunda OAB Başkanlığına Hayriye AKBAŞ,Bşk.Yardımcılığına Derya İNAN,Muhasip Üyeliğine Kezban KAYA,Sekreterliğe Ayşegül TOPALOĞLU ve üyeliğe de Serpil SEVGEN seçilmiştir.Kendilerine hayırlı olsun diyor,başarılar diliyoruz.

Ekm

Cunhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle Atamızın huzuruna çıktık.Öğrencilerimiz Anıtkabirde unutamayacakları anılarla döndüler.Dönüşte Eskişehirin tarihi ve doğal yerleri gezildi.

Eyl

Sivas'ta yapılan ve 5000 yarışmacının katıldığı Taekwando turnuvasında Türkiye üçüncüsü olarak bizi gururlandıran 7.sınıf öğrencimiz Beren GÖKÇE'yi kutluyor,başta ailesi olmak üzere emeği geçen öğretmenlerine her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Sayın Hakan KOŞTU'ya,bize daima destek olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem ULUS'a sonsuz teşekkür ediyoruz.Sırbistan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında da sporcumuza başarılar diliyoruz.

Eyl

İlköğretim Haftamızı büyük bir coşkuyla kutladık.Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun.

Eyl

2022-2023 Eğitim Ğğretim yılını başarıyla tamamlayan 8.sınıf öğrencilerimiz hakettileri okullara yerleştiler.Hepsi ile tek tek gurur duyuyor yeni okullarında ve sonraki okullarında başarılı olacaklarını biliyoruz.Ailelerini öğretmenlerini tebrik ediyoruz.Hepsinin yolu açık olsun.

May

Mualla Ersezgin Ortaokulu olarak Öğretmenlerimiz Özcan ÇİÇEK ve Burhan ÖZDEMİR ,2022 -TR-01-SCH-000066744 nolu İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Romanya'nın Vulcan şehrinde 22-26 Mayıs 2023 tarihlerinde işbaşı izleme hareketliliğini tamamladı.Öğretmenlerimizi sevgi ve saygıyla karşılayan Romanya'nın güler yüzlü Vulcan sakinlerine,okul idaresi ve öğretmenlerine,sevgili öğrencilerine sonsuz teşekkürler ediyoruz.Ayrıca bize bu fırsatı veren,proje süresince destek olan @izmirmemargeab'ye de çok teşekkür ederiz.

May

Öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını arttıcı geziler yaptık.

May

Okulumuzda düzenlenen heyecan verici STEM sergisiyle ilgili sizleri bilgilendirmekten mutluluk duyuyoruz. Sergi, okulumuzda yapılan bir etkinlik olarak gerçekleştirildi.Öğrenci velileri ve 7. sınıf öğrencilerimiz, Uzaktan Algılama Mühendisliği üzerinde çalışılan sergimize katılım gösterdiler. Sergide, öğrencilerimiz yeni keşfedilen bir uydu üzerinde yüzey şekillerini belirleme ve uzay araçlarının inebileceği bir yüzey bulma problemi üzerinde çalıştılar.

Öğrencilerimiz, bu proje kapsamında uydu verilerini analiz ederek başarılı sonuçlar elde ettiler. Yapılan sergide, onların çalışmaları ve projeleri sizlere sunuldu.

Bu etkinliği düzenleyen öğrencilere ve öğretmenlere çalışmaları için teşekkür ediyoruz. Onların çabaları ve tutkusu, yapılan serginin başarısının ardındaki güçtür.

Nis